9 Eylül 2010 Perşembe

günlük saçmalaması

  ben kendimi bildim bileli zaten becerememişimdir şu günlük olayını. yazdığım defterleri de ya ortada bırakıp birilerinin dalga konusu olmuşumdur ya da bir yerlerde unutmuşumdur..
  bu gün günlüğümü kaybettim evet nerede bıraktığımı hatırlamıyorum. allahtan akıllandım ne isim yazıyordum ne de kendimi ele verecek belirli şeyler. bilgisayarın başına geçip yine şöyle bir mail kontrolü bilmem nelere bakmalar falan derken evet dedim mantıklı olan buradan bir günlük tutmak hem kaybetmem hem de takılırım öyle. sevdim bu işi hemen bir mail adresi aldım alamadım. iki saat bu zaten kullanılıyor yok o da kullanılıyor başka bulsana kardeşim manyak mısın hep benzer şeyleri seçiyorsun gibi uyarılarla karşılaştıktan sonra hotmailin salak etiketini de alıp diğerlerinin yanına ekledim. neyse aldım tabi büyük uğraşlar sonucunda. hani internet kolaylıktı "bok".  kayıt faslı bitti hemen yazayım bu güne dair dedim baktım bu kadar uğraş beni yormuş yazmak istemiyorum hadi bırakayım dedim ve bıraktım ;)

2 yorum:

  1. hoşgeldin blogger cennetine :]
    Benim de ergenlikte başarısız günlük denemelerim olmuştu ama yılmadım. Şimdi de meyvelerini topluyorum eksik olmasınlar çok tatlı blog komsularım var. Ve ben hep yazacağım. Bana da beklerim.kib.cu.bye ;p

    YanıtlaSil